CB meubilair, design: Coen Castelijn

COLLECTIE - CB

design: Coen Castelijn

De spijkerbroek mag weer op kantoor! Zelfs in een zéér opvallende vorm: als onderstel van de door Coen Castelijn in 2010 ontworpen CB collectie directiemeubilair. Deze omvangrijke collectie directiemeubilair heeft echter ook ‘serieuze’ onderstellen van lak, fineer of twee kleuren gelaagd massief bamboe. Lees meer...

Zodoende varieert de uitstraling van hip en apart tot chique. En óp dat onderstel heeft u keuze uit tientallen bladvormen en –maten, zowel in HPL, hout als glas. Daardoor is de CB-collectie qua uitstraling en budget makkelijk af te stemmen op uw wensen. Bovendien zijn alle bureaus hoogte instelbaar van 71 tot 81cm en daardoor inzetbaar van directiemeubilair tot systeemmeubilair voor het secretariaat. Slimme bekabelbare scheidingswandjes met kastruimte en geïntegreerde plantenbakken behoren daartoe tot de collectie.
De kasten zijn samen te stellen vanuit verschillende stapelbare kastrompen, waarbij de verticale greeplijst die over het hele front doorloopt, direct opvalt. Maar de kasten kunnen óók opvallen door een sterke horizontale belijning met boekenplanken tot wel 180cm lang, waarmee de zwaartekracht wordt uitgedaagd.

Castelijn fabriek
GERELATEERDE PRODUCTEN
collectie VP collectie KW
collectie VP collectie KW
download foto's
houtfineer, HPL, effectlak logo Castelijn
maten
brochure
 
  
DE MAKERS VAN DESIGN