Nieuwe collectie RP januari 2017

De RP-collectie, ontworpen door Coen Castelijn, geeft met de bollend gevormde tafels op taps toelopende massief eiken poten een retro-sfeertje. Met wel 20 tafelmaten, legio werkplekken en ranke statafels, is de collectie beslist breed te noemen. Met uiteraard een bijpassende kastenserie waaronder een mooie eyecatcher: de leunkast die staand op 2 lange eiken poten tegen de wand leunt. Met gebruiksgemak: bergruimte op ooghoogte!

Bekijk de RP-collectie HIER op onze website. In onze fabrieksshowroom staat de RP collectie zeer uitgebreid opgebouwd, u bent van harte welkom!

RP collectie
   

Castelijn-fotomateriaal

TSP Sta-tafels januari 2017

De veelzijdigheid van de stoere TSP-tafels wordt nóg groter: ze zijn nu ook als sta-tafels te bestellen. De maten 220, 250 en 280x100cm krijgen op langere poten een bladhoogte van 108cm. Ideaal voor toepassing in een bedrijfsrestaurant, in de koffiecorner of als vergadertafel.

Bekijk de afbeeldingen HIER op onze website.

   

Zit-sta-tafels januari 2017

Staand vergaderen of zitten en staan kunnen afwisselen zijn actuele inrichtingswensen. Met de TSP sta-tafels hebben we op dat eerste al een antwoord, maar zit-sta tafels horen inmiddels ook tot onze mogelijkheden. Alle tafelbladen uit één stuk van de collecties KW, TSP, RP en CB kunnen we met een elektrisch verstelbaar onderstel aanpassen naar een zit-sta tafel. Op de foto is het tonvormige RP-tafelblad van 245x121cm op een zit-sta onderstel gemonteerd. Deze tafel is te zien in onze fabrieksshowroom en is er vanaf verkoop € 2.245,- ex. BTW in één van onze standaard HPL kleuren. Zoals getoond in HPL eiken print kost de tafel verkoop ex. BTW € 2.655,-. Bekijk de afbeeldingen ‘hier’ op onze site.

http://www.castelijn.nl/design-projecttafels/sta-tafels.asp

Design District
   

Castelijn-fotomateriaal

Nieuwe brochure oktober 2016

Castelijn heeft wederom een mooie woonbrochure ontwikkeld, met naast alle collecties ook aandacht voor de historie van het familiebedrijf en de productie. Middels fraaie productie-foto’s krijg je al bladerend ook een kijkje achter de schermen van de fabriek: het moderne machinepark, de mensen, de aandacht en het ambacht.Voor een handig overzicht neemt u HIER op onze site alvast een voorproefje.

   

VT-Wonen & Designbeurs september 2016

Tussen 27 september en 2 oktober is de RAI weer het trefpunt voor de consument met inrichtingsplannen. In Hal 10 presenteert Castelijn zich dan ook direct bij de ingang in standnummer 10-001. Onder andere één van de nieuwe RP-tafels zal er te zien zijn, de Foliant tafel en een uitgebreide Solo-wand met TV-oplossingen.

https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/

Design District
   

Castelijn-fotomateriaal

Vergadertafels en restauranttafels september 2016

Met zijn vloeiende bladvormen en ranke massief eiken poten, heeft de nieuwe collectie RP, ontworpen door Coen Castelijn, een vleugje retro. De gebogen lijnen, de fraai verjongde berken multiplex bladrand en de Fenix toplaag waarop je nauwelijks vingerafdrukken ziet, maken de collectie vriendelijk en breed inzetbaar. De collectie RP telt maar liefst 20(!) modellen tafels: ronde, vierkante, eigenwijs driehoekige en tonvormen. In diverse maten van 4 tot wel 16-personen. Van compacte spreekkamer tot boardroom dus. De kleinere tafelbladen kunnen rustend op een sideboard ook als werkplek functioneren, of op hogere poten als statafels en bijpassende kasten maken het geheel compleet. De berken multiplex bladrand en de massief eiken poten kunnen in 6 kleuren worden geolied, terwijl er 8 Fenixkleuren voor het blad te combineren zijn. De collectie is al bestelbaar en vanaf half september in onze fabrieksshowroom te bezichtigen. Voor een handig overzicht neemt u HIER op onze site alvast een voorproefje.

   

Zomervakantie: toonkamer doorlopend open! juni 2016

Hoewel de productie week 29, 30 en 31 gesloten is, blijft het kantoor en de fabrieksshowroom gewoon geopend. Wel even een tijdelijk 3 weken langere levertijd dus, maar we blijven dus wel bereikbaar voor uw (aan)vragen én u kunt de fabrieksshowroom in de zomerperiode tijdens werkdagen gewoon bezoeken.

toonkamer en kantoor hele zomer open
   

Castelijn-fotomateriaal

TSP bankjes juni 2016

De populaire TSP-tafels krijgen gezelschap van TSP-bankjes. In de lengtes van 130 en 180cm zijn deze stoere bankjes met dezelfde kenmerkende houten schuine poten leverbaar met HPL of Fenix zitting.

http://www.castelijn.nl/design-tafels/tsp.asp

   

Design District mei 2016

1, 2 en 3 juni is het weer zover: Design District in Zaandam. U vindt ons in stand V64, waar we drie nieuwe producten showen: tafel Foliant, dressoir Bridge en een RVS TV-paal.

Design District
   

Castelijn-fotomateriaal

Vergadertafels en restauranttafels mei 2016

Dwars door alle collecties heen hebben we op onze site alle tafels die als vergadertafel of bedrijfsrestauranttafel kunnen functioneren, gegroepeerd. Onder de button ‘projecttafels’ zijn ze daardoor makkelijk en snel te vinden, wat onze site nóg weer gebruiksvriendelijker maakt.

http://www.castelijn.nl/design-projecttafels/bedrijfsrestaurants.asp

   

Olie in plaats van lak mei 2016

Gedreven door onze wens om met zo min mogelijk milieubelasting te produceren, hebben we inmiddels weer een verbetering doorgevoerd. De randen en houten poten van de tafels TSP, Circlips en Foliant worden tegenwoordig allemaal niet meer gelakt, maar in de olie gezet. Naast de blanke varianten, hebben we ook voor de 5 beitstinten van het eiken en het noten mat vergrijsd de perfect kleurende olie laten maken. Daardoor hebben we inmiddels met deze populaire tafels het milieu inmiddels al heel wat lakwerk bespaard! En met bijkomende voordeel dat de klant eventueel toekomstige gebruikssporen deze eenvoudig zelf kan bijwerken. Blijvend mooi is blijvend tevreden: duurzaamheid ten top!

>vernieuwd fabriekstoonkamer
   

Castelijn-fotomateriaal

Wonderspons voortaan meegeleverd bij Fenix mei 2016

De toepassing van het mooi matte HPL Fenix neemt enorm toe. Logisch met zo’n prettige touch, amper vingerafdrukken en zelfs de mogelijkheid om de nano-toplaag op te wrijven, waarmee je gebruikssporen weer wegpoetst. Door die ultrafijne molucuulstructuur van de nano-toplaag hecht zich ook amper vuil op het blad. Voor schoonmaken is simpel opwrijven met een droge wonderspons al voldoende. Om de nano-toplaag werkend te houden, is het wel belangrijk dat deze niet ‘verdwijnt’ onder een laag opgedroogd schoonmaakmiddel of sprays. Bij gebruik van schoonmaakmiddel is het daarom belangrijk dat de zeepresten daarna met een schone doek worden verwijderd. De wondersponjes zijn bij diverse drogisterijen verkrijgbaar, maar voortaan krijgt u de eerste van ons bij de levering erbij.

   

Fabriekstoonkamer vernieuwd januari 2015

Met de vele vernieuwingen in de collecties, is de fabriektoonkamer in Roelofarendsveen uiteraard ook weer aangevuld en verfrist. Van alle huidige collecties zijn meerdere combinaties en opstellingen te zien. De place-to-be als uw klant op zoek is naar mooie tafels en/of kasten. U bent elke werkdag van harte welkom tussen 08.00 en 17.00 uur.

Klik hier voor onze contactgegevens.

vernieuwd fabriekstoonkamer
   

Castelijn-fotomateriaal

Kasten in Fenix: Bridge januari 2016

Bridge is een kleine serie van 3 kasten uitgevoerd in Fenix, met als detail de opengewerkte versteknaden, waardoor de kasten rondom ‘omzoomd’ worden door een randje berken multiplex. De buitenste deuren zijn bij alle drie de modellen afgeschuind naar de vloer, waardoor de kast een opvallende belijning krijgt. Bridge heeft twee lowboards en één dressoir. Het lowboard met klep en lade is uitermate geschikt als apparatuurkast als deze wordt uitgebreid met diverse ventilatie- en bekabelinguitsparingen en eventueel de draaibare TV-paal. Bridge is leverbaar in 6 kleuren Fenix, met de berken multiplex verstekranden in olie natuur of mat wit. Het binnenwerk is altijd wit met zwarte randafwerking. De kasten zijn inmiddels te zien in onze fabrieksshowroom.

www.castelijn.nl/design-kasten/bridge.asp

   

TV-paal en speakerstof op deuren en kleppen januari 2016

Met de toevoeging van een RVS TV-paal aan een Solo lowboard en toepassing van kleppen in speakerstof, ontstaat het perfecte TV-meubel. De TV-paal is gelijk de bekabeling vanuit de kast naar de TV en in de prijs zijn boven en onderin het achterschot ventilatie uitsparingen opgenomen. De paal is voorzien van een handige Vogel’s TV-beugel en kan zowel achter een lade worden toegepast (de betreffende lade wordt dan ondieper gemaakt), als achter een hoge klep zonder laden. Daarnaast kunnen 4 maten rechte kleppen en bij de dressoirs 2 maten deuren uitgevoerd worden met een mooi dun frame van speakerstof.

Klik hier voor meer informatie.

Castelijn_apparatuurkasten
   

Castelijn-fotomateriaal

Summer show in The Wall juni 2015

Inmiddels kunnen we terugkijken op een zéér geslaagde Summershow in The Wall in Utrecht. De leegstaande kop van het markante gebouw was 2 dagen omgetoverd tot een bruisende design hotspot, waar 12 merken hun mooiste én nieuwe modellen toonden.

Wij brachten nieuws - de tafel Foliant, nieuwe TSP-tafels en een nieuw kastenconcept Bridge - én ‘oude bekenden in een nieuw jasje’ zoals de Disk met grepen in lak goud en Line met greeplijsten en pootjes in lak koper.

Veel positieve reacties in een sowieso positieve zomersfeer, dus de Summershow was een geslaagde aftrap van de zomerperiode 2015.

   

Foliant juni 2015

Met het inmiddels door de Circlips bewezen succes van vloeiend gevormde tafels, was de tijd rijp om de tafel Foliant te restylen. Deze opvallende tafel werd door Dick Spierenburg begin jaren ’90 al ontworpen, en was enkele jaren in productie. De Foliant die we tijdens de Summershow opnieuw lanceerden, was qua vormen duidelijk verwant aan zijn voorganger. De vloeiende bladvorm en markant gebogen houten poten zijn gebleven, maar qua materialen, detailleringen en kleuren is deze Foliant een echte nieuwkomer. Het blad is leverbaar in het matte Fenix HPL met multiplex bladrand, zowel in vaste maat van 245x124cm, als met klapblad en wegdraaiende poot te verkleinen tot 183x124cm. De lange bladdrager met links en rechts een poot is in alle kleuren effectlak te kiezen. De twee zijpoten zijn van massief eiken, waarbij de keuzes tussen blank of één van de diverse olietinten kan worden gemaakt. De tafel is met klapblad te zien in onze fabrieksshowroom en inmiddels ook bestelbaar.

Klik hier voor meer informatie.

Castelijn_greeploze kasten
   

Castelijn-fotomateriaal

Sterk in boardroomtafels maart 2015

Grote boardroomtafels zijn bijna altijd maatwerk. Ondanks dat, kunnen we tóch helderheid geven in onze prijzen en mogelijkheden, aan de hand van voorbeeldtafels. Dan kunt u ook in geval van maatwerk de klant toch snel duidelijkheid geven wat bijvoorbeeld een 18-persoons ellipsvormige boardroomtafel kost: een 600x240cm groot 6-delig blad in eiken of notenfineer op een meerdelige kolom in melamine of dezelfde tafel met blad in HPL.

Neem gerust contact op voor de tafel die precies in de door u in te vullen ruimte gaat passen!

Voor meer informatie, zie: http://www.castelijn.nl/design-projecttafels/boardroomtafels.asp

Castelijn facebook logo

Castelijn Meubelindustrie BV
De Lasso Zuid 25
2371 EV Roelofarendsveen
tel: 071-3310467
e-mail: info@castelijn.nl

castelijn
DE MAKERS VAN DESIGN